Systeembeheer

Met ons systeembeheer richten we uw ICT-infrastructuur volledig naar wens in, en zorgen wij voor het nodige onderhoud. Groeit uw organisatie? Dan groeien onze ICT oplossingen mee! We zorgen ervoor dat uw systemen te allen tijde werken en dat u altijd bereikbaar bent. Werkt er iets niet? Dan komt onze support afdeling altijd binnen 24 uur uw probleem diagnostiseren. Indien mogelijk lossen we dit natuurlijk direct op.

Hardware

Onder hardware verstaan we alle fysieke apparatuur die nodig is om een ICT infrastructuur te vormen. Denk hierbij aan computers, laptops en printers, maar ook alle apparatuur voor uw telefonie, internet en Wi-Fi. Wij zorgen ervoor dat uw infrastructuur up to date is. Wij adviseren hierin merkonafhankelijk, maar wel rekeninghoudend met een totaaloplossing waarin alle apparaten samenwerken.

Websites

Heeft u behoefte aan een nieuwe professionele website, maar weet u niet precies hoe u dat moet aanpakken? Of wilt u graag dat uw huidige website eens een make-over krijgt? Wij vinden het belangrijk om niet alleen een mooie, maar ook een succesvolle website op te leveren. Daarnaast blijven wij na oplevering aan het werk, bijvoorbeeld om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen.